Composite Door Corporation CDC
Venäjä suomi

Säänkestävät ulko-ovet kaikkiin olosuhteisiin
 
 

Komposiittimateriaali

Puumuovikomposiitin sovelluksia on ollut saatavilla jo yli 10 vuotta. Materiaali on 100 % vedenkestävää ja sopii siten hyvin ulko-ovien pintamateriaaliksi. Komposiittia voidaan työstää tavanomaisilla puuntyöstökoneilla ja se on maalattavissa normaalisti.

Komposiittimateriaalin perusaineeksi valitaan aina käyttötarkoitukseen parhaiten sopiva polymeeri (muoviseos), joka sekoitetaan puukuidun kanssa. Massa puristetaan tai valetaan halutuksi profiiliksi tai muuksi lopputuotteeksi. Valmista materiaalia voidaan hioa, leikata, työstää ja pinnoittaa haluttuun mittatarkkuuteen.

Komposiitti on käyttökelpoista sekä sisä- että ulkokäytössä. Siitä ei irtoa formaldehydiä, eikä muita ei-toivottuja kemiallisia aineita. Sitä voidaan käyttää puun rinnalla etenkin veden- ja kosteudenkestoa vaativissa kohteissa ja tuotteissa.

CDC-oven vääntymätön rakenne

CDC-oven rakenteessa on alumiinia sekä kosteussulkuna että pinnoitteena. Oven runkona on sormijatkettu havupuu, jonka lisäksi rakenteessa ovat pystysuuntaiset alumiiniprofiilit lujittamassa ovea vääntymistä vastaan. CDC-oven säänkestävyys on testattu muun muassa Norjan vaativissa kosteusolosuhteissa ja todettu erinomaiseksi. CDC-ovet ovat tilattavissa eri värisinä ja oven lasityyli on valittavissa mieltymyksen mukaan. Oven suorana pysymiselle annamme 10 vuoden takuun.

CDC-oven rakennekuva

CDC-oven rakennekuva

Ota yhteyttä, kun haluat tietää lisää komposiittimateriaalista. 
 

Composite Door Corporation CDC, reg. no FI 2414177-2, Tuurnankatu 5, 33270 Tampere, Finland, info@cdc.fi


Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy